Garantie


Garantie

RCToys4u.nl garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van RCToys4u.nl komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.

Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan:
1. nagelaten verzorging.
2. opzettelijke beschadiging
3. onoplettendheid.
Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door RCToys4u.nl aangewezen service / reparatiediensten, herstel - of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. Op tweedehands artikelen geven wij geen garantie.

Uitsluitingen

Enkele artikelen zijn uitgesloten van garantie omdat deze onderhevig zijn aan slijtage:
  • Accu's (tenzij anders vermeldt)
  • Tandwielen

Garantieprocedure

Het is vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Raadpleeg altijd de handleiding van het product voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient u dit aan ons zo snel mogelijk kenbaar te maken. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice of vul het contact formulier in voor een oplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij een oplossing aan u voorstellen.
Volg de volgende stappen als u een artikel naar ons wilt versturen voor garantie:
  • U dient het product deugdelijk te verpakken als u het verstuurt.
  • De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
Indien blijkt dat het product defect is geraakt door eigen toedoen zullen wij u voorstellen het product te repareren (indien mogelijk). Hiervoor zult u dan een offerte ontvangen.

Retouradres.

Rctoys4u.nl
Heggenseveld 22
7071WN Ulft