Bezorgservice


Bezorgservice

Onze producten worden aan huis bezorgd door PostNL en DPD. U kunt kiezen uit drie manieren van verzenden, als basispakket, verzekerd pakket of brievenbus post. Zodra het pakket als brievenbus post verzonden dient te worden dient u zelf te kijken of het product door de brievenbus past. Tevens is deze optie op eigen risico, komt het product niet aan dat is dit voor eigen rekening.

Voor het verzenden van uw pakketje hanteren wij lage tarieven. Bij besteding van minimaal 99 euro betaal je geen verzendkosten.
Nederland
- Brievenbus post via PostNL € 3,50 (eigen risico, zelf bekijken of het door de brievenbus kan)
- Pakketpost via PostNL met aflevering bij buren € 7,95
- Pakketpost via PostNL, met verzekering € 12,50
Belgie
- Brievenbus post € 6,00 (eigen risico, zelf bekijken of het door de brievenbus kan)
- Pakketpost € 20,00( bij een bestelling van meer dan € 99 zijn de verzendkosten € 12)
Duitsland
- Brievenbus post € 6,00 (eigen risico, zelf bekijken of het door de brievenbus kan)
- Pakketpost: € 20,00 (bij een bestelling van meer dan € 99 zijn de verzendkosten € 12)
Wil je het pakketje laten afleveren in een ander land neem dan contact op met de klantenservice.

Wat als u niet thuis bent?

Indien u niet thuis bent zal PostNL of DPD de volgende werkdag het pakketje voor een tweede maal aanbieden. Indien u wederom niet thuis bent dan kunt u het pakketje ophalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor (alleen Nederland) of agentschap .

Pakket traceren

Als uw pakket verzonden is via PostNL dan is het mogelijk uw pakket te traceren. Dit kunt u door door hier te klikken. De informatie is echter pas de volgende ochtend zichtbaar.

Afhalen

Het is uiteraard ook mogelijk uw pakket af te halen, echter om uw bestelling af te halen er zeker van te zijn dat het gewenste artikel voorradig is kunt u het beste even bellen. Ons adres, telefoonnummer en openingstijden kunt u vinden op de contact pagina.
Wij zijn een voorraadhoudende (web)shop, echter lukt het niet altijd om alles op voorraad te hebben. Alle voorradige artikelen zullen binnen 48, (uur na ontvangst van uw betaling), verzonden worden. Niet voorradige artikelen worden zo snel als mogelijk (bij)besteld en naar u verstuurd.