Home     Cyclone RC nitro PRO
Cyclone RC nitro PRO

Cyclone RC nitro PRO


1:10 Cyclone 4WD RC nitro PRO


Cyclone Pro Nitro RC Subaru Versie
De Cyclone PRO is de perfecte auto voor de serieuze racer. De Cyclone PRO heeft een twee speed versnellingsbox en extra sterke aluminium schokdempers. Hij heeft ook de racing all bearing i.p.v. standaard metaal bearing zoals in meeste modellen. De ball bearings zorgen ervoor dat je sneller en beter kan gaan rijden, andere fabrikanten zullen u  hiervoor ongeveer 45 euro  laten betalen. Natuurlijk zijn ook alle Acme modellen voorzien van een sterk alluminium chassis, shaft driven 4WD systeem en afgedichte radio compartement. Dit model wordt volledig afgebouwt en compleet met een radio controle afgeleverd. U hoeft alleen brandstof en glow start te kopen (Nitro beginnersset) en u bent klaar voor de eerste race.

Bookmark and Share 199.95


MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Kleur*

AA Batterijen

Nitro startup set

Olie


Artikelcode: A1002TSUBARU

  • Productinformatie
  • Andere klanten bekeken ook.


Cyclone Pro Nitro Radiografische Auto Subaru Versie
De Cyclone PRO is de perfecte auto voor de serieuze racer. De Cyclone PRO heeft een twee speed versnellingsbox en extra sterke aluminium schokdempers. Hij heeft ook de racing all bearing i.p.v. standaard metaal bearing zoals in meeste modellen. De ball bearings zorgen ervoor dat je sneller en beter kan gaan rijden, andere fabrikanten zullen u  hiervoor ongeveer 45 euro  laten betalen. Natuurlijk zijn ook alle Acme modellen voorzien van een sterk alluminium chassis, shaft driven 4WD systeem en afgedichte radio compartement. Dit model wordt volledig afgebouwt en compleet met een radio controle afgeleverd.
Nieuw! - Ace tech modellen komen nu met hoge kwaliteit infinity Motors.
Team infinity motor zijn gemaakt in Japen en hebben een carburateur die ervoor zorgt dat je ze makkelijk kan starten. Nitro motors hebben normaal 2 of meer tuning naalden nodig maar de infinity hebben er maar eentje nodig zonder veel kracht te verliezen.
SPECIFICATIE'S:
Wijd: 199MM
Hoogte: 115MM
Track: 185MM
Lengte: 380MM
Wielbase: 259MM
Versnelling ratio: 8.35:1
Motor : Nieuw sterkel Team Infinty 15
Wiel dia.: 64*26MM
Afstand van de grond: 8.5MM
Eigenschappen:
1/10 Schaal nitro powered auto
4WD Shaft rijd systeem
Infinity 18 size pull start motor
Olie-gevulde Alluminium schokdempers
2 speed Versnellingsbox
Voor en achter bevel verschillen
75CC Benzine tank
Metale disc rem systeem
Geverfd en body shell
Gesloten box voor berscherming receiver systeem
Hoge kwaliteit 2,4GHZ CE approved Radio systeem met veranderbare crystals