Home     Bug Crusher 2.4Ghz Elektrische RC Truck
Bug Crusher 2.4Ghz Elektrische RC Truck

Bug Crusher 2.4Ghz Elektrische RC Truck


1:10 schaal electrische RC monster truck


Bug Crusher 2,4Ghz Elektrische Radiografische Truck

Deze 1:10 schaal 4WD elektrische radiografisch bestuurbare monster truck ziet er geweldig uit met zijn stoere body shell en verchroomde wielen. Hij wordt RTR(ready to run) geleverd met een krachtige 540 motor, 8 olie gevulde schokdempers, werkende diffs en nog veel meer. De bovenste chassis en centrale aandrijfas is gemaakt van massief aluminium voor extra stijfheid en om de schokken te verwerken en de dubbele wishbone ophanging  voldoende demping te geven, zodat deze de zwaarste off-road parcours berijden kan. Om u te helpen de truck te beschermen tegen ruw terrein de servo stuurt de besturing via een servo saver en er is een grote veer bumper aan de voorzijdeBookmark and Share 129.95


MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Upgrade Kit's

AA batterijen

Extra batt. 3000mah

Extra Li-Po batterij


Artikelcode: NBC-E wit/blauw

Bug Crusher 2.4Ghz Elektrische RC Truck


 
  • Productinformatie
  • Andere klanten bekeken ook.


Bug Crusher 2,4Ghz Elektrische Radiografische Truck

Deze 1:10 schaal 4WD elektrische radiografisch bestuurbare monster truck ziet er geweldig uit met zijn stoere body shell en verchroomde wielen. Hij wordt RTR(ready to run) geleverd met een krachtige 540 motor, 8 olie gevulde schokdempers, werkende diffs en nog veel meer. De bovenste chassis en centrale aandrijfas is gemaakt van massief aluminium voor extra stijfheid en om de schokken te verwerken en de dubbele wishbone ophanging  voldoende demping te geven, zodat deze de zwaarste off-road parcours berijden kan. Om u te helpen de truck te beschermen tegen ruw terrein de servo stuurt de besturing via een servo saver en er is een grote veer bumper aan de voorzijde.
Één van de belangrijkste eigenschappen van de electric bug crusher is de rc 540 motor deze geeft je veel positieve voordelen dan de normale Rc motoren, hoger efficiency en minder lawaai, minder stroomverbruik. De maximum kracht die van de rc 540 motor komt is heel erg hoog. Bij dit model zijn veel upgrade's verkrijgbaar.
Als Standaard wordt de Hammer geleverd met een 2.4Ghz wiel typecontroller, een hoge precisie 540 motor, HSP snelheid controller en 7.2V 1800mAh oplaadbare accu. Deze opstelling geeft meer dan voldoende kracht en snelheid voor elke serieuze racer, maar als je graag nog sneller wilt zijn er 2 upgrade kits verkrijgbaar zodat u tot het uiterste kunt upgraden met deze upgrade kits.
Upgrade kit 1
Deze kit bestaat uit een Brushed ESC(aansturing) met een 11,1V 2200mah Li-Po batterij en een LiPo batterijlader.
Hierbij hoeft u alleen de ESC(aansturing te vervangen en een Li-po batterij te plaatsen en uw model zal over de 50km/h gaan. Het mooie van deze aansturing is dat je deze kunt omzetten naar NiHm en hierdoor ook met uw Nihm accu's kunt blijven rijden. U kunt deze upgrades boven de bestelknop aanklikken en meebestellen, maar let op dat ze door uzelf gemonteerd moeten worden.
Upgrade Kit 2
Deze kit bestaat uit een Brushless motor, ESC(aansturing), 11,1V 2200mah Li-po batterij en een Li-Po batterijlader
Met de borstelloze motor, ESC en Li-Po batterij zal de truck nog sneller gaan en zal enige echte vaardigheid nodig zijn om controle te houden. U kunt deze upgrades boven de bestelknop aanklikken en meebestellen, maar let op dat ze door uzelf gemonteerd moeten worden.
Specificatie's
Lengte: 400mm
Hoogte: 160mm
Wijd: 300mm
Wielbase: 275mm
Versnelling ratio 1 Speed: 11:1
Afstand van de grond: 30mm
Gewicht : 1530g
Banden : 60mm width 120mm diameter
Radio: Wheel type
Motor : rc 540
ESC: HSP 03018
Batterij: 7.2V 1800mah
Eigenschappen:
Aluminium midden drive joint
Sterke 540 rc motor
Grote solid schoktorens
High performance Voor/achter diffs
Sterke suspensie
Aluminium radio tray
Acht olie gevulde aluminium capped schokdemprs
Anti-skid banden en chrome plated rims
Spring gelaad sterke bumper.

Wat heb je nodig;
8 normale AA batterijen voor de radio handset.


.
.