Retourneren


Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@rctoys4u.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Retourprocedure:
1. Stuur ons een mail met vermelding van het ordernummer en de mededeling dat je je bestelling graag wilt retourneren.
2.Je ontvangt een antwoord binnen twee werkdagen. Indien het termijn van veertien dagen niet is verstreken, zal de retourzending altijd worden goedgekeurd, mits deze conform de retour voorwaarden zijn.
3. Zorg ervoor dat de artikelen goed ingepakt worden en dat de doos goed dichtgeplakt is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zending vanaf het moment dat deze bij jou vertrekt, tot het moment dat wij ze in goede staat ontvangen.
4. Stuur het pakket terug naar het volgende adres:

Rctoys4u
T.a.v. Afd. Retourzending
Heggenseveld 22
7071WN Ulft

Vermeld je ordernummer op het pakket. We raden aan altijd te kiezen voor een verzending met handtekening voor ontvangst!
5. Zodra we het pakket in goede staat hebben ontvangen, brengen we je daarvan op de hoogte en storten we het betaalde bedrag terug.
Tips voor een goede retourzending
Wanneer je ons een pakket terug wil zenden, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de goede levering hiervan. We geven je graag een paar tips die ervoor zorgen dat het pakket in goede staat bij ons aankomt.
  • De artikelen moeten teruggestuurd worden in de originele verpakking.
  • Zorg ervoor dat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. Je kan hiervoor krantenpapier gebruiken, of je kan het opvulmateriaal dat wij gebruikt hebben gewoon opnieuw gebruiken.
  • Zorg ervoor dat de doos goed dichtgeplakt is, zodat de inhoud er onderweg niet kan uitvallen
  • Zorg ervoor dat zowel jouw als ons adres duidelijk leesbaar vermeld staan op de doos
  • Zendingen dienen voldoende gefrankeerd te worden. We raden je aan te kiezen voor een traceerbare verzending.
  • Je bent niet verplicht de reden van de retourzending te vermelden, maar we stellen het natuurlijk wel op prijs.